Stacks Image 87
EN KONCERT-OPLEVELSE UDOVER DET SÆDVANLIGE

Publikum inviteres ind i et scenerum af
”blå farver og toner” og drages fra koncertens begyndelse med ind i musikkens univers. Det er en eksklusiv og intim koncertoplevelse hvor lyd, lys og rum smelter sammen i den helt vidunderlige midnatsstemning, som kendetegner den autentiske jazzklub-atmosfære, man ellers kun finder i jazzbyerne Chicago, NewOrleans og New York.

Det samlende element i koncerttrilogien er bandet
Phoebe’s Jazz Faves, som rummer nogle af landets mest efterspurgte professionelle musikere.

Phoebe’s Jazz Faves
Mette Lethan sang
Michael Nielsen
saxofon, fløjte mm.
Morten Kargaard
guitar
Andreas Hatholt
bas
Sebastian Trolle
trommer

Hver af de tre koncerter har et nøje sammensat repertoire med hver sin “genre-twist” i særligt udvalgte sange fra den store amerikanske sangbog og enkelte egne original-kompositioner.

Mette Lethan har i 2011 med stor succes optrådt ved en lang række jazz-aftner i smukke Library Bar på Copenhagen Plaza Hotel.

The Indigo Lounge #1 Swing-/Latin-Jazz
The Indigo Lounge #2 Soul/Jazz
The Indigo Lounge #3 Blues/Jazz

Orkestret Phoebe’s Jazz Faves har arrangeret en trilogi af intimkoncerter med fokus ikke blot på vellyd, men også på det visuelle. Herunder slideshow’et
“The Blue Cities” (redigeret af fotograferne Morten Wind og Jacob Bloch) som danner baggrund bag musikken med originale stemningsbilleder fra musikernes mange rejser i USA’s største jazzbyer.

Listen treat your ears
Stay Tuned news & blog
Want to keep up with what's happening on, around and behind the scenes. And keep up with what new initiatives, amusements and other events Mette offer? Stay Tuned
Current facebook
flickr gallery
Stacks Image 8
Stacks Image 10
Stacks Image 16
Stacks Image 14
© Mette Lethan 2012 | Engineered by brandtz

Subscribe to Mette's Newsletter

u